ROMATSA estimează un profit net de patru ori mai mic în acest an

ROMATSA estimează un profit net de patru ori mai mic în acest an
Profit.ro
Profit.ro
scris 12 iun 2019

Regia Autonomă ”Administrația Română a Serviciilor de Trafic Aerian – ROMATSA estimează pentru acest an un profit net de patru ori mai mic în acest an, de 12,88 milioane lei, la venituri totale de 1,057 miliarde lei, arată proiectul privind bugetul de venituri și cheltuieli al instituției, publicat în dezbatere publică de Ministerul Transporturilor.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast

Veniturile estimate pentru acest an sunt cu aproape 3% mai mari față de cele realizate anul trecut, de 1,028 miliarde ei, scrie News.ro.

FOTO Google Maps avertizează utilizatorii când șoferul de taxi se abate de la traseu CITEȘTE ȘI FOTO Google Maps avertizează utilizatorii când șoferul de taxi se abate de la traseu

ROMATSA estimează totodată un profit net de 12,88 milioane lei, de patru ori mai mic, de la 52,21 milioane lei anul trecut.

Cheltuielile totale sunt planificate la 1,042 miliarde lei, în creștere cu aproape 7%, în timp ce cheltuielile de personal sunt de 757,76 milioane lei, mai mari cu peste 7%.

“Cheltuielile de personal prevăd costurile generate de modificarea dinamicii de personal și asigurarea unei corelații între volumul și complexitatea muncii, pe de o parte, și nivelul salarial, pe de altă parte”, arată nota de fundamentare.

Investițiile cresc însă de șase ori, la 119,27 milioane lei, de la 19,39 milioane lei în 2018. ROMATSA are circa 1.600 de salariați.

viewscnt
Afla mai multe despre
romatsa