Ryanair nu este interesat de preluarea Condor

Ryanair nu este interesat de preluarea Condor
scris 27 sep 2019

Ryanair nu este interesată să achiziționeze compania aeriană Condor - subsidiara touroperatorului britanic Thomas Cook - dar va lua în considerare cumpărarea unor părți dacă va fi divizată din motive de concurență, a afimat joi directorul general al operatorului aerian irlandez, Michael O'Leary, transmite Reuters.

Operatorul britanic Thomas Cook, cea mai veche firmă de turism din lume, a anunțat luni intrarea în faliment după ce a eșuat în cursul weekendului să găsească fondurile necesare pentru supraviețuire și va intra în "lichidare imediată", scrie Agerpres.

Furnizorul de componente auto Continental, cu operațiuni și în România, va închide patru fabrici și va concedia 20.000 de angajați CITEȘTE ȘI Furnizorul de componente auto Continental, cu operațiuni și în România, va închide patru fabrici și va concedia 20.000 de angajați

Guvernul german a decis marți seara să acorde Condor un credit punte în valoare de 380 milioane euro, dar Comisia Europeană trebuie să aprobe această tranzacție.

Șeful Ryanair susține că împrumutul de de 380 milioane euro pentru Condor a fost acordat în vederea pregătirii achiziționării acestei companii de către Lufthansa pentru a-și spori cota de piață.

viewscnt
Afla mai multe despre
ryanair
condor