Șeful de la Volkswagen prognozează că automobilele autonome vor apărea pe piață după 2025

Șeful de la Volkswagen prognozează că automobilele autonome vor apărea pe piață după 2025
scris 7 dec 2020

Directorul general de la grupul auto german Volkswagen AG, cel mai mare producător de autovehicule din lume în funcție de numărul de unități vândute, se așteaptă ca automobilele autonome să fie disponibile la vânzare după 2025, transmite Reuters.

Herbert Diess susține că la baza acestor previziuni este faptul că performanța chip-urilor de calculator se dublează la fiecare 18 luni, iar progresele realizate în domeniul inteligenței artificiale urgentează și ele dezvoltarea de autovehicule autonome, scrie Agerpres.

Votul a trecut, rămân promisiunile. Ce v-au pus pe masă în scris politicienii: Salarii, alocații și pensii majorate, reducere de impozite, ajutoare pentru firme, infrastructură, creștere economică, digitalizare CITEȘTE ȘI Votul a trecut, rămân promisiunile. Ce v-au pus pe masă în scris politicienii: Salarii, alocații și pensii majorate, reducere de impozite, ajutoare pentru firme, infrastructură, creștere economică, digitalizare

"Ne putem aștepta ca în curând sisteme să fie capabile să gestioneze chiar și cele mai complexe situații create de condusul autonom", a declarat Herbert Diess pentru săptămânalul german WirtschaftsWoche.

viewscnt
Afla mai multe despre
automobile autonome
volkswagen
herbert diess