Șeful Ryanair va rămâne în funcție până în iulie 2028

Șeful Ryanair va rămâne în funcție până în iulie 2028
Profit.ro
Profit.ro
scris 9 dec 2022

Compania aeriană low-cost Ryanair a anunțat extinderea contractului directorului general Michael O'Leary până în iulie 2028, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

De asemenea, Ryanair a numit-o pe Anne Nolan în funcția de director non-executiv, cu efect imediat, scrie Agerpres.

RyanAir - cele mai multe întârzieri mai mari de 60 minute, în ultima săptămână, pe Aeroportul Henri Coandă CITEȘTE ȘI RyanAir - cele mai multe întârzieri mai mari de 60 minute, în ultima săptămână, pe Aeroportul Henri Coandă

Nolan este fostul președinte al Autorității aviatice din Irlanda și anterior a fost director general al Asociației farmaceutice din Irlanda.

Ryanair Holdings plc este cel mai mare grup de companii aeriene din Europa și cuprinde Ryanair, Ryanair UK, Buzz, Lauda și Malta Air.

Luna trecută, operatorul aerian irlandez Ryanair a îmbunătățit estimările privind traficul aerian în anul financiar 2023, când ar urma să transporte 168 milioane de pasageri, după ce anterior previzionase 166,5 milioane de pasageri.

Recordul anual al Ryanair în privința transportului anual de pasageri a fost de 149 milioane de pasageri, înaintea pandemiei.

Redresarea traficului și a profitabilității vor continua probabil să fie "extrem de solide" cel puțin în următorii trei ani, permițând companiei aeriene irlandeze, deja cea mai mare din Europa după numărul de pasageri, să-și majoreze semnificativ cota de piață", a afirmat directorul general Michael O'Leary.

Rezervările în noiembrie și decembrie rămân solide, dar compania nu se așteaptă la creșteri în primele trei luni din 2023.

În perioada aprilie - septembrie 2022, Ryanair a transportat 95 milioane de pasageri, un nivel record. 

viewscnt
Afla mai multe despre
ryanair
michael o'leary