Șeful Tarom, mandatat să negocieze contractarea unui credit pentru compensarea pierderilor generate de Covid-19

Șeful Tarom, mandatat să negocieze contractarea unui credit pentru compensarea pierderilor generate de Covid-19
Adrian Dumitrache
Adrian Dumitrache
scris 24 feb 2021

Șeful operatorului aerian național Tarom a fost mandatat să negocieze condițiile de contractare a unui credit de 19,33 milioane de euro pentru compensarea pierderilor cauzate de pandemia Covid-19. Suma împrumutată va fi garantată de stat, prin Ministerul Finanțelor Publice.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Înainte de a fi prezentată aici, informația a fost anunțată cu mult înainte pe Profit Insider

Compania a realizat în 2019 o cifră de afaceri de 1,35 miliarde de lei, de la 1,19 miliarde de lei în 2018. Pierderile companiei au scăzut în 2019 la 169,65 milioane de lei, de la 182,78 milioane de lei cu un an în urmă.

Cum ajută un copil de 4 ani dezvoltarea unui business online CITEȘTE ȘI Cum ajută un copil de 4 ani dezvoltarea unui business online

Acționarii TAROM sunt Ministerul Transporturilor - 97,22%, Compania Națională Aeroporturi București - 1,46%, Regia Autonomă Administrația Română a Serviciilor de Trafic Aerian (ROMATSA) - 1,24% și SIF Muntenia - 0,08%, conform datelor www.termene.ro.

Ce faci atunci când fiecare client vrea altceva de la magazinul tău online? CITEȘTE ȘI Ce faci atunci când fiecare client vrea altceva de la magazinul tău online?

Operatorul are 1.500 de angajați, o parte dintre aceștia urmând să fie disponibilizați, după ce Tarom a anunțat pierderi de peste 400 milioane de lei în 2020.

viewscnt
Afla mai multe despre
tarom
credit