United Airlines a oprit la sol 24 aeronave Boeing 777, după accidentul de sâmbătă

United Airlines a oprit la sol 24 aeronave Boeing 777, după accidentul de sâmbătă
Profit.ro
Profit.ro
scris 22 feb 2021

Compania aeriană americană United Airlines a anunțat că a consemnat la sol 24 de aparate Boeing 777, după ce unuia dintre aparatele sale i-a explodat un motor în zbor. 

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Aeronava, în care erau 241 de pasageri și membri ai echipajului, s-a întors pe aeroport fără ca nimeni să fie rănit. Resturile provenite de la motor au căzut peste o zonă rezidențială din statul Colorado.

Ce faci atunci când fiecare client vrea altceva de la magazinul tău online? CITEȘTE ȘI Ce faci atunci când fiecare client vrea altceva de la magazinul tău online?

După acest incident, Japonia a cerut tuturor companiilor aeriene care utilizează avioane Boeing 777 cu același model de motor să evite spațiul său aerian, arată Digi 24.

Un incident similar avusese loc cu doar câteva ore înainte și în Olanda.

Recent, Agenția pentru Siguranță în Aviație de la NASA atenționa în legătură cu lipsa de practică a personalului de zbor și de la sol din perioada lockdown-ului, de unde și o serie de greșeli raportate de piloți, unele foarte grave.

viewscnt
Afla mai multe despre
united airlines
boeing 777