Sixt Group România, partener de mobilitate în campania națională pentru securitate și siguranță rutieră

Sixt Group România, partener de mobilitate în campania națională pentru securitate și siguranță rutieră
scris 15 ian 2020

Pentru Sixt Group România, sprijinul acordat copiilor aflați în dificultate, prin implicarea în programe pe termen lung menite să contribuie la o educație durabilă este un efort constant încă din 2015.

Desele implicări anterioare s-au reunit în 2017 sub o platformă program numită, #ALWAYSYESTOEDUCATION.  La finalul anului 2017, #ALWAYSYESTOEDUCATION s-a dezvoltat în zona educației copiilor pentru asimilarea și înțelegerea corectă a regulilor de circulație. Angajații, implicați voluntar în #ALWAYSYESTOEDUCATION le predau acum scolarilor la Ora de Educație Rutieră. Și pentru că am văzut că România suferă din cauza locurilor limitate unde tinerii din școlile profesionale pot practica o meserie, le oferim șansa elevilor de la școlile profesionale să învețe meserie la Union Motors, prin proiectul Atelierul Union Motors. Cei mai buni devin parte din echipă noastră. 
  
În 2020, Sixt Group România se alătura unei noi inițiative, ca partener de mobilitate în CAMPANIA NAȚIONALĂ PENTRU SECURITATE ȘI SIGURANȚĂ RUTIERĂ. Înființată în 2011 de către Asociația Română pentru Securitate și Sănătate în Muncă – Organizație profesională, non-guvernamentală, de drept privat care reunește specialiști în domeniul securității și sănătății în muncă în scopul schimbului de informații și de bune practici, CAMPANIA NAȚIONALĂ PENTRU SECURITATE ȘI SIGURANȚĂ RUTIERĂ își propune să conștientizeze pietonii și șoferii cu privire la aspectele ce țin de siguranța rutieră, în toate componentele sale: infrastructură, mijlocul de deplasare, conducătorul auto. Totodată își propunerea luarea unor măsuri pentru ameliorarea riscurilor rutiere, reducerea accidentelor și salvarea de vieți omenești. 
  
‘’CAMPANIA NAȚIONALĂ PENTRU SECURITATE ȘI SIGURANȚĂ RUTIERĂ este un manifest menit să ajute oamenii să fie în siguranță pe șosele, atât ca șoferi, cât și ca pasageri sau pietoni. Este o campanie pentru informarea tinerilor și, în special, a copiilor privind educația rutieră. Este susținută toleranță zero privind conducerea necorespunzătoare prin încălcarea regulilor de circulație, infrastuctura defectuoasă și nesigură, un demers deosebit de important și necesar pentru salvarea de vieți omenești.” – Adrian Ispășoiu Președinte ARSSM.

Campania se desfășoară în perioada noiembrie 2019 – octombrie 2020, în parteneriat cu instituțiile care au atribuții și responsabilități în siguranța rutieră.   

viewscnt
Afla mai multe despre
sixt group
siguranta rutiera