Sorin Grindeanu, despre Drumul Expres Craiova-Pitești: Când vor fi deschiși primii 40 de kilometri

Sorin Grindeanu, despre Drumul Expres Craiova-Pitești: Când vor fi deschiși primii 40 de kilometri
scris 17 dec 2021

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, afirmă că anul viitor, în primul semestru, se deschid primii 40 de km din Drumul Expres Craiova-Pitești și se va scoate traficul de tranzit din Balș și Slatina. Ministrul anunță însă că, pe tronsonul 1, lucrurile nu merg așa cum trebuie și cere constructorului să se apuce de treabă.

”Am fost astăzi în inspecție pe șantierul Drumului Expres Craiova-Pitești. Pe tronsoanele 2 și 3 lucrările sunt în grafic. Lotul 4 este în proiectare. Anul viitor, în primul semestru, se deschid primii 40 de km, care vor scoate în sfârșit traficul de tranzit din orașele Balș și Slatina”, a scris, joi seară, pe Facebook, Sorin Grindeanu. 

Dan Fați, CEO și co-fondator Dacris, în top 100 mondial cei mai influenți CEO din office supplies CITEȘTE ȘI Dan Fați, CEO și co-fondator Dacris, în top 100 mondial cei mai influenți CEO din office supplies

Ministrul precizează, însă, că pe tronsonul 1 lucrurile nu merg așa cum trebuie, scrie News.ro.

”Acolo avem același constructor ca și la Varianta Ocolitoare Timișoara Sud. Ambele proiecte au un stadiu fizic de aproximativ 43%. Trebuie să se apuce de treabă, nu fac muncă patriotică. Sunt contracte pe bani, și nu puțini”, a mai transmis Grindeanu. 

EXCLUSIV Early Game Ventures va lansa al doilea fond de investiții, cu majorări substanțiale de cifre: Următorul unicorn românesc va apărea în mai puțin de 5 ani CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Early Game Ventures va lansa al doilea fond de investiții, cu majorări substanțiale de cifre: Următorul unicorn românesc va apărea în mai puțin de 5 ani

Ministrul Transporturilor și premierul Nicolae Ciucă au vizitat șantierul Drumului Expres DX Craiova – Pitești – Tronsonul 3.

viewscnt
Afla mai multe despre
sorin grindeanu
drumul expres craiova-pitești