Stellantis a început integrarea mașinilor ShareNow cu cele ale Free2Move

Stellantis a început integrarea mașinilor ShareNow cu cele ale Free2Move
Gabriel Dogaru
Gabriel Dogaru
scris 13 dec 2022

Stellantis a integrat aplicațiile celor două servicii de mobilitate, Free2move și Share Now, după achiziția celui din urmă, reușind într-un timp scurt să ofere clienților mașinile aparținând ambelor companii.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Serviciile Free2Move, din Paris, și Share Now, din Madrid, au în acest moment o aplicație comună de car-sharing, după cum anunță Stellantis, care spune că momentul este o etapă majoră în programul strategic Dare Forward 2030.

Stellantis a cumpărat Share Now de la Mercedes și BMW în luna iulie, pentru a-și consolida poziția de lider de servicii de mobilitate în Europa și la nivel global. Odată cu integrarea celor două aplicații, vehiculele pe care Share Now le deținea în flota sa sunt disponibile pentru închiriere și clienților Free2Move. Stellantis spune că în 2023 flotele celor două servicii vor fi „complet armonizate”, iar clienții le vor putea accesa de la oricare din cele două servicii de car-sharing.

Mașinile din flotele Free2Move și ShareNow au fost branduite cu siglele ambelor companii, iar pe mașini este imprimat sloganul „ShareNow s-a unit cu Free2Move”. Clienții au la dispoziții doar mașini electrificate, inclusiv cele mai noi automobile electrice ale mărcilor Stellantis, la care s-au alăturat mașinile ShareNow de la Mercedes și BMW.

Volkswagen a extins rețeaua de încărcare Elli la 400.000 de puncte, inclusiv 800 în România CITEȘTE ȘI Volkswagen a extins rețeaua de încărcare Elli la 400.000 de puncte, inclusiv 800 în România

Free2Move are în prezent 2 milioane de clienți, 450.000 de vehicule în parcul de car-sharing, în timp ce ShareNow dispune de 11.000 de vehicule, dintre care 3.000 de mașini electrice, și are 3,5 milioane de clienți. Free2Move oferă și servicii de închiriere cu șofer, dar și locuri de parcare contra cost, toate într-o singură aplicație.

viewscnt
Afla mai multe despre
free2move share now
car sharing
aplicatie inchiriere masina