Stellantis va difuza în premieră o reclamă de 60 de secunde pentru camioneta electrică Ram, la meciul Super Bowl

Stellantis va difuza în premieră o reclamă de 60 de secunde pentru camioneta electrică Ram, la meciul Super Bowl
Profit.ro
Profit.ro
scris 12 feb 2023

Stellantis va difuza o reclamă de 60 de secunde pentru camioneta sa electrică Ram la Super Bowl, finala campionatului american de fotbal, care va avea loc în noaptea de duminică spre luni, prin care va ataca indirect piața actuală a vehiculelor electrice, în special a camionetelor, transmite CNBC.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Reclama, numită ”Electrificare prematură” sau ”PE”, imită reclame pentru medicamente pentru îmbunătățirea performanțelor sexuale ale bărbaților, scrie News.ro.

Prezintă proprietari de vehicule electrice discutând problemele pe care le-au avut cu camionetele lor, de la autonomie și putere insuficiente până la probleme de încărcare și alte probleme potențial asociate cu vehiculele electrice.

”Ești încântat să cumperi un vehicul electric, dar îți faci griji că te-ar putea lăsa... nemulțumit?. Atunci ai putea fi unul dintre mulți americani preocupați de electrificarea prematură” spune vedeta și naratorul reclamei, Jason Jones, un comediant cel mai cunoscut pentru activitatea sa la ”The Daily Show with Jon Stewart” și pentru apariția în reclamele Budweiser și Molson.

Reclama lansează versiunea de producție a pickup-ului electric Ram 1500 REV, care este așteptat să fie pus în vânzare anul viitor.

Rezervările online pentru pickup-ul electric, care a debutat sub formă de concept în ianuarie, se deschid duminică.

TABEL OMV Petrom: Nouă ieftinire a motorinei. Diferența față de prețul benzinei a coborât sub 90 bani/l CITEȘTE ȘI TABEL OMV Petrom: Nouă ieftinire a motorinei. Diferența față de prețul benzinei a coborât sub 90 bani/l

Vehiculul seamănă cu conceptul dar și cu actualul pickup Ram, care are un motor tradițional cu ardere internă.

Directorul de marketing al Stellantis, Olivier Francois, care a devenit cunoscut pentru reclamele unice și bine primite de la Super Bowl, a spus că mesajul principal este că pickup-ul electric Ram poate să nu fie primul de pe piață, dar va merita să fie așteptat în comparație cu ofertele actuale.

”Avem o camionetă incredibilă, care este electrică, care poate oferi cu adevărat ceea ce vor oamenii să facă o camionetă, așa că ”așteptați și vedeți” este sensul reclamei. Acesta este argumentul nostru”, a spus el pentru CNBC.

Când Ram electric va ajunge pe piață se va alătura unui segment din ce în ce mai aglomerat, dar relativ nedovedit, care include GMC Hummer EV, Rivian R1T, Ford F-150 Lightning și Lordstown Endurance.

BMW, VW, Mercedes și Audi - acuzații grele cu amenzi pentru manipularea emisiilor la motoarele diesel. Șefii s-ar fi întâlnit în secret CITEȘTE ȘI BMW, VW, Mercedes și Audi - acuzații grele cu amenzi pentru manipularea emisiilor la motoarele diesel. Șefii s-ar fi întâlnit în secret

Altele modele, cum ar fi Chevrolet Silverado EV, GMC Sierra Denali și Tesla Cybertruck, sunt așteptate să fie scoase la vânzare până anul viitor sau mai devreme.

”Suntem într-o călătorie captivantă de electrificare, în care Ram va DEPĂȘI concurența în domeniile care interesează cel mai mult cliențiI: autonomie, sarcină utilă, remorcare și timp de încărcare”, a spus CEO-ul Ram Trucks, Mike Koval, într-un comunicat.

Înainte de reclama pentru Ram, Stellantis va difuza și o reclamă de 60 de secunde pentru marca sa Jeep, concentrându-se pe SUV-urile electrice hibride plug-in Wrangler ”4xe” și Grand Cherokee.

Rexlama pentru Jeep este o reclamă mult mai tradițională pentru Super Bowl, care prezintă animale care dansează împreună cu jeep-urile electrificate.

Unică este muzica. Reclamă prezintă o versiune remixată a hitului din 1983 ”Electric Boogie”, de Marcia Griffiths. Cântecul, cunoscut și sub numele de ”Electric Slide”, a fost inițial înregistrat de regretatul Bunny Wailer în 1976.

Cea de-a 57-a ediție a Super Bowl, finala campionatului de fotbal american, se va disputa în noaptea de duminică spre luni, între Philadelphia Eagles și Kansas City Chiefs.

Finala va avea loc pe State Farm Stadium din Glendale, Arizona, nu departe de Phoenix. Din 2006 este arena Arizona Cardinals, franciza NFL a statului. Stadionul State Farm poate găzdui până la 72.000 de spectatori. Super Bowl se va juca acolo pentru a treia oară, după edițiile din 2008 și 2015.

viewscnt
Afla mai multe despre
stellantis
ram
super bowl