Tarom are un nou director general

Tarom are un nou director general
scris 21 oct 2019

Consiliul de Administrație al companiei Tarom l-a desemnat luni pe George Costin Barbu în funcția de director general provizoriu pentru un mandat de patru luni, în condițiile OUG 109/2011.

"Consiliul de Administrație, întrunit în ședință în data de 21.10.2019, a luat act de renunțarea lui Valentin Gvinda la mandatul de director general provizoriu și a desemnat în funcția de director general provizoriu pe domnul George Costin Barbu, pentru un mandat de 4 luni, în condițiile OUG 109/2011", a anunțat compania.

Lira sterlină urcă peste 1,30 dolari, pe fondul așteptărilor privind aprobarea acordului de Brexit negociat de Johnson CITEȘTE ȘI Lira sterlină urcă peste 1,30 dolari, pe fondul așteptărilor privind aprobarea acordului de Brexit negociat de Johnson

George Costin Barbu o înlocuiește în funcție pe Daniela Mădălina Mezei, care a fost revocată din funcție pe 15 octombrie. Inițial, Mezei trebuia să fie înlocuită de pilotul Valentin Gvinda, dar, conform unor informații care au apărut în mass media, acesta ar fi refuzat să semneze mandatul, scrie Agerpres.

George Costin Barbu a ocupat funcția de director general al Școlii Superioare de Aviație Civilă începând cu anul 2015 până în prezent, fiind absolvent al Facultății de Inginerie Aerospațială, specializarea Inginerie și Management Aeronautic.

viewscnt
Afla mai multe despre
tarom
george costin barbu