TAROM caută partener pentru a introduce vânzări de produse la bordul aeronavelor

TAROM caută partener pentru a introduce vânzări de produse la bordul aeronavelor
scris 29 iul 2022

TAROM a inițiat o licitație în vederea încheierii unui contract de parteneriat pentru vânzări cu amănuntul la bordul aeronavelor companiei, precum și furnizarea unor servicii de catering și servicii de handling pentru catering.

"Scopul aplicării procedurii de atribuire îl reprezintă încheierea unui contract de parteneriat pentru vânzarea cu amănuntul a unor produse alimentare și nealimentare la bordul aeronavelor operate de către TAROM, în numele și pe seama partenerului, precum și achizitia unor servicii de catering la bordul aeronavelor și a unor servicii de handling pentru catering. Durata contractului este de 3 ani, cu posibilitatea prelungirii acesteia până la 5 ani, prin acordul partilor, începând cu data de 01.01.2023", se arată într-un anunț al companiei.

Pe o piață puternic zdruncinată de probleme din ultimii ani, ASF se pregătește să analizeze contractele de reasigurare pe segmentul RCA, după ce a constatat că unele dintre acestea conțin clauze care diminuează riscurile preluate CITEȘTE ȘI Pe o piață puternic zdruncinată de probleme din ultimii ani, ASF se pregătește să analizeze contractele de reasigurare pe segmentul RCA, după ce a constatat că unele dintre acestea conțin clauze care diminuează riscurile preluate

Introducerea serviciilor de vânzarea cu amănuntul a unor produse alimentare și nealimentare la bordul aeronavelor operate de către TAROM a fost anunțată de directorul general al companiei, Mihăiță Ursu, la finele lunii mai a acestui an. Detalii AICI.

În 2020, conform celor mai recente date publice disponibile, TAROM a avut pierderi de 439,8 milioane de lei, comparativ cu 169,6 milioane de lei în 2019, și afaceri de 355,3 milioane de lei, de la 1,35 miliarde de lei în 2019.

Ultimul an în care compania aeriană a înregistrat profit a fost 2007.

TAROM este controlată de stat, prin Ministerul Transporturilor.

viewscnt
Afla mai multe despre
tarom
licitatie
vanzari