Tarom introduce zboruri din București spre Roma, Milano și retur în data de 26 mai

Tarom introduce zboruri din București spre Roma, Milano și retur în data de 26 mai
scris 24 mai 2020

Compania Tarom introduce zboruri din București spre Roma, Milano și retur, în data de 26 mai 2020, dar acestea vor fi operate în condiții speciale instituite de starea de alertă prin HG 394/18 mai 2020, a anunțat, sâmbătă, operatorul aerian pe pagina sa de Facebook.

Dinspre Italia spre România vor fi acceptați doar cetățenii români care doresc repatrierea, iar dinspre Italia spre România cetățenii italieni, lucrătorii sezonieri cu contract de muncă sau cei din sectorul transporturilor, precizează TAROM.

Compania de închirieri auto Hertz cere protecția falimentului în SUA din cauza COVID-19 CITEȘTE ȘI Compania de închirieri auto Hertz cere protecția falimentului în SUA din cauza COVID-19

"La solicitarea dumneavoastră, am introdus următoarele zboruri spre și dinspre Italia cu data de călătorie 26 mai 2020: București - Roma - București, tarif 208 euro, cu bagaj de mână de 10 kg și bagaj de cală de 30 kg incluse; București - Milano - București, cu tarif de 200 euro, cu bagaj de mână de 10 kg și bagaj de cală de 23 kg incluse", subliniază reprezentanții companiei.

Zborurile sunt operate în condiții speciale, sub incidența HG 394/18 mai 2020, anexa 3, art. 4., iar din aceste considerente pasagerii care vor fi acceptați la bordul aeronavelor trebuie să se încadrează în următoarele categorii: dinspre Italia spre România vor fi acceptați doar cetățenii români care doresc repatrierea conform art. 4, alin. J., iar dinspre România spre Italia trebuie să fie cetățeni italieni sau lucrători sezonieri cu contract de muncă, conform art. 4, alin. I sau să fie lucrători din sectorul transporturilor, prevăzuți în anexa nr.3, la comunicarea privind implementarea culoarelor verzi ("green lanes"), în temeiul orientărilor privind măsurile de gestionare a frontierelor, în vederea protejării sănătății și a asigurării disponibilității mărfurilor și serviciilor esențiale - C (2020 1897/23.03.2020).
 

viewscnt
Afla mai multe despre
tarom
stare de alerta
roma
milano