Tarom lansează campania "Black Friday", cu reduceri de tarife la zboruri pe 28 de rute

Tarom lansează campania "Black Friday", cu reduceri de tarife la zboruri pe 28 de rute
scris 12 nov 2019

Compania Tarom derulează în perioada 12 - 17 noiembrie o campanie "Black Friday" cu tarife reduse pentru 28 de rute, începând de la 119 euro, dus-întors.

Sunt disponibile bilete cu prețuri începând de la 119 euro, dus-întors, cu toate taxele incluse, pentru călătorii între București - Atena, Istanbul, Frankfurt, Munchen, Roma, Chișinău, Hamburg, Tbilisi, Tel Aviv, Salonic, Praga, Stockholm, Belgrad, Torino și Lyon.

Preț surpriză pentru Ford Puma, în România. Clienții pot comanda mașina la dealeri CITEȘTE ȘI Preț surpriză pentru Ford Puma, în România. Clienții pot comanda mașina la dealeri

Totodată, tarife de la 139 de euro (dus-întors, cu toate taxele incluse) sunt oferite pentru rute între București - Budapesta, Sofia, Amsterdam, Bruxelles, Barcelona, Erevan și Nisa, în timp ce, de la 159 de euro, pentru călătorii între București - Paris, Cairo, Amman, Beirut, Madrid și Londra.

Oferta include zboruri dus-întors, cu toate taxele incluse, un bagaj de mână de 10 kg, un bagaj de cală de 23 kg (30 kg pentru Roma, Amman și Beirut), check-in și catering la bord.

viewscnt
Afla mai multe despre
tarom
bilete ieftine
black friday 2019