Republica Moldova: Guvernul Maia Sandu a picat. Moțiunea de cenzură inițiată de PSRM a fost adoptată cu sprijinul PDM

Republica Moldova: Guvernul Maia Sandu a picat. Moțiunea de cenzură inițiată de PSRM a fost adoptată cu sprijinul PDM
scris 12 nov 2019

Guvernul Republicii Moldova condus de Maia Sandu a picat marți, după ce moțiunea de cenzură inițiată de PSRM a fost adoptată, cu susținerea parlamentarilor PDM, anunță unimedia.info.

Deputații PSRM și PD au votat pentru susținerea moțiunii de cenzură împotriva Guvernului Maia Sandu. Astfel, actualul Executiv a fost demis cu votul a 63 de deputați, precizează Unimedia.

Patru experți în management financiar și real estate lansează proiectul imobiliar Vibe Forward, amplasat în principalul pol de business din București CITEȘTE ȘI Patru experți în management financiar și real estate lansează proiectul imobiliar Vibe Forward, amplasat în principalul pol de business din București

„În iunie pe întuneric, cu frică, unii au decis în ultima clipă să meargă împotriva lui Plahotniuc, iar astăzi, pe lumină, mergeți împotriva unui Guvern al poporului. Refuzăm să fim părtași într-un joc, în care partenerii de coaliție încearcă să captureze statul. Aveți de luat o decizie, pentru care veți răspunde în fața propriilor alegători”, a declarat Maia Sandu în discursul rostit în Parlament, scrie News.ro.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
maia sandu
republica moldova