Tarom pune în vânzare bilete de avion de la 65 euro, la 65 de ani de la înfințarea companiei

Tarom pune în vânzare bilete de avion de la 65 euro, la 65 de ani de la înfințarea companiei
scris 18 sep 2019

Tarom pune în vânzare, în perioada 18 - 20 septembrie, bilete de avion la prețuri care pornesc de la 65 euro dus-întors (cu toate taxele incluse) către și Cluj, Iași și Timișoara, cu ocazia aniversării a 65 de ani de la înființarea companiei.

Pe rute externe operatorul aerian oferă zboruri la prețuri pornind de la 99 euro, cu toate taxele incluse, între București și Atena, Belgrad, Budapesta, Istanbul, Chișinău, Roma, Sofia, Tbilisi și Viena.

Audi - la un pas de amendă dacă nu finalizează rapid actualizarea softurilor pentru cele 151.000 de motoare TDI CITEȘTE ȘI Audi - la un pas de amendă dacă nu finalizează rapid actualizarea softurilor pentru cele 151.000 de motoare TDI

Pentru un tarif de 119 euro, cu toate taxele incluse, pot fi achiziționate bilete pentru curse aeriene între București și Frankfurt, Hamburg, Munchen, Praga, Salonic și Tel Aviv.

Compania are tarife de la 139 euro pentru bilete achiziționate între București și Amsterdam, Barcelona, Bruxelles, Erevan, Londra, Paris și Stockholm și de la 159 euro pentru destinațiile Amman, Beirut, Cairo și Madrid.

Oferta este valabilă pentru cursele din perioada 1 noiembrie - 15 decembrie 2019 și 15 ianuarie - 1 martie 2020 (data ultimului retur).

viewscnt
Afla mai multe despre
tarom
bilete ieftine de avion