TAROM renunță la o nouă rută

TAROM renunță la o nouă rută
Profit.ro
Profit.ro
scris 12 ian 2023

TAROM va înceta să mai opereze zboruri comerciale regulate între București și Munchen de la sfârșitul lunii martie 2023.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Anterior, operatorul aerian național a renunțat la curse din București spre Barcelona și Viena.

Compania aeriană de stat va opera ultimul său zbor comercial regulat între București și Munchen sâmbătă, 25 martie 2023. Pasagerii care aveau rezervări după 25 martie 2023, a căror zboruri au fost anulate, vor fi, probabil, rerutați pe zboruri alternative sau pot solicita schimbarea datei de călătorie. De asemenea, aceștia mai au ca opțiune legală și rambursarea contra-valorii achitată pe biletele de avion anulate, arată Boarding Pass.

România va depăși borna de 1.000 km de autostradă în 2023 CITEȘTE ȘI România va depăși borna de 1.000 km de autostradă în 2023

În prezent TAROM zboară de șase ori pe săptămână între cele două orașe, operând câte un zbor pe zi de luni până sâmbătă. 

Înainte de pandemie, TAROM zburase de șase ori pe săptămână între București și Munchen și cu escală în Sibiu, iar astfel vindea bilete și pentru sectoarele Sibiu – Munchen și Munchen – Sibiu, pe lângă București – Munchen și Munchen – București.

Pasagerii care călătoreau pe aceste zboruri și se îmbarcau în București, sau aveau ca destinație București, rămâneau în avion pe timpul scurtei escale din Sibiu.

În primele nouă luni ale anului 2022, între Munchen și România au călătorit 119.461 de pasageri, iar din România spre Munchen au zburat 133.583 de pasageri, potrivit datelor publicate de Institutul Național de Statistică.

viewscnt
Afla mai multe despre
tarom
zbor