FOTO O autoutilitară a rămas blocată în Pasajul Unirii din Capitală

FOTO O autoutilitară a rămas blocată în Pasajul Unirii din Capitală
Profit.ro
Profit.ro
scris 12 ian 2023

O autoutilitară a rămas blocată joi în Pasajul Unirii, anunță Brigada de Poliîie Rutieră a Capitalei.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

”Pasajul Unirii, sensul dinspre Bd. Marăsesti către Piața Universității,  o autoutilitară a rămas blocată în interiorul pasajului. La fața locului au fost direcționați polițiști rutieri, pentru asigurarea măsurilor de fluență”, au transmis polițiștii.

LISTA Cele mai vândute mașini electrice din România. Dacia Spring a devenit refrenul anului, comenzile au sufocat dealerii CITEȘTE ȘI LISTA Cele mai vândute mașini electrice din România. Dacia Spring a devenit refrenul anului, comenzile au sufocat dealerii

În acest moment, traficul rutier este restricționat pe banda I de circulație, scrie News.ro.

De asemenea, se desfășoară  activități în vederea scoaterii autoutilitarei din Pasajul Unirii.

FOTO O autoutilitară a rămas blocată în Pasajul Unirii din Capitală


Incidentul are loc la mai puțin de trei săptămâni după ce, în 23 decembrie 2022, un autocar cu turiști greci a lovit bara de presemnalizare de la intrarea în pasaj, o persoană decedând. Inițial, peste 20 de persoane au fost transportate la spital. Ulterior, unii dintre cei aflați în autocar au anunțat că se vor adresa instanței.

Pasajul Unirii a fost redeschis la începutul lui septembrie 2022, după o investiție de 12 milioane de euro.

”Pasajul rutier Unirii, cu o lungime de aproximativ 900 de metri, a devenit cel mai sigur tunel rutier, din punct de vedere al infrastructurii din România, dar și cel mai tehnologizat din țară”, anunța la acel moment Primăria Sectorului 4.

La câteva zile de la inaugurare, un șofer turc a fost amendat de polițiști după ce a vrut să intre cu TIR-ul în Pasajul Unirii, fără a respecta limita de înălțime, și a rupt poarta metalică montată înainte de intrarea în pasaj.

În 21 septembrie, un camion a rămas blocat în Pasajul Unirii după ce șoferul a ignorat limitatorul de înălțime și a forțat trecerea prin tunel, astfel că plafonul a fost deteriorat. Pagubele vor fi stabilite de o comisie și urmează să îi fie imputate șoferului, anunța atunci Primăria Sectorului 4, care preciza și că, de la redeschiderea pasajului, cinci vehicule de mari dimensiuni au rămas blocate, fie în poarta gabaritică, fie în tunelul rutier.

viewscnt
Afla mai multe despre
pasajul unirii