Tarom va schimba toată flota veche ATR cu avioane noi de același tip

Tarom va schimba toată flota veche ATR cu avioane noi de același tip
Profit.ro
Profit.ro
scris 21 iun 2019

Conducerea Tarom a fost mandatată joi de acționarul majoritar să achiziționeze un număr de nouă aeronave noi de tipul ATR, care vor înlocui cele 9 avioane ATR vechi ale companiei, a declarat vineri ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

"Ieri, la nivelul Ministerului (Transporturilor, n.red.) acționarul majoritar (al Tarom, n.red.) a luat decizia mandatării conducerii Tarom să semneze un memorandum privind achiziționarea unui număr de 9 aeronave noi în sistem de buy-back. Astfel, se vor înlocui avioanele ATR 42-500 care au un număr de 48 de locuri cu avioane noi, de tipul ATR-72, care vor avea un număr de 72 de locuri. Practic vom înlocui avioane care au o vechime de 20-22 de ani cu avioane noi", a afirmat ministrul Transporturilor, potrivit Agerpres.

FOTO SPION Renault Captur: noua generație a SUV-ului a fost fotografiată fără camuflaj CITEȘTE ȘI FOTO SPION Renault Captur: noua generație a SUV-ului a fost fotografiată fără camuflaj

Acesta a explicat că în prezent Tarom deține, pe lângă cele 7 aeronave ATR-42, și 2 aeronave ATR-72, iar toate vor fi înlocuite.

viewscnt
Afla mai multe despre
tarom
atr
razvan cuc