Taxify, concurentul Uber, deschide un centru de inginerie software în București și angajează programatori

Taxify, concurentul Uber, deschide un centru de inginerie software în București și angajează programatori
scris 15 mai 2018

Compania estoniană Taxify OÜ, dezvoltatoarea și operatoarea aplicației de ride-sharing omonime, concurenta Uber, va deschide un birou în București, care va servi drept centru de inginerie software, unde vrea să angajeze 50 de programatori, în următoarele 6 luni.

Echipa din București va fi o unitate independentă de dezvoltare ce se va concentra asupra domeniilor de bază ale Taxify precum algoritmi de rutare, hărți, geolocație și știința datelor. Biroul din București, situat în zona Eroilor, va fi un centru de inginerie software și are potențialul de a deveni unul dintre cele mai mari sedii Taxify din lume.

Mașinile electrice chinezești domină clasamentul celor mai vândute modele din lume. Tesla Model S și Model X, în pierdere vertiginoasă de clienți CITEȘTE ȘI Mașinile electrice chinezești domină clasamentul celor mai vândute modele din lume. Tesla Model S și Model X, în pierdere vertiginoasă de clienți

Compania are în prezent aproximativ 500 de angajați la nivel global.

Anul trecut, Taxify și-a înființat oficial subsidiară în România, condusă chiar de fondatorul și CEO-ul Markus Villig.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
taxify
programatori
angajari