Tesla a anunțat divizarea acțiunilor în proporție de cinci la unu, pentru a le face mai atractive pentruv investitori

Tesla a anunțat divizarea acțiunilor în proporție de cinci la unu, pentru a le face mai atractive pentruv investitori
scris 12 aug 2020

Tesla a anunțat marți divizarea acțiunilor în proporție de cinci la unu, pentru a le face mai atractive pentru investitorii de retail, după creșterea puternică a prețului titlurilor în acest an, transmite Reuters.

Acțiunile Tesla, al căror preț s-a triplat în acest an, au închis marți la 1.374 de dolari pe unitate, iar după închiderea ședinței au avansat cu aproape 7%, scrie News.ro.

Românii pot comanda noul Renault Captur E-Tech PHEV și primesc bonus ... o trotinetă CITEȘTE ȘI Românii pot comanda noul Renault Captur E-Tech PHEV și primesc bonus ... o trotinetă

Decizia companiei a urmat unui anunț similar făcut de Aple la sfârșitul lunii iulie. Producătorul de iPhone-uri a anunțat că va diviza acțiunile în  proporție de patru la unu, această fiind prima măsură de acest fel efectuată după 2014.

În luna iulie, Tesla a raportat că a obținut profit în trimestrul al doilea, susținut de reducerea costurilor și de livrările mari, care au compensat închiderea fabricii din cauza epidemiei de coronavirus, eliminând un obstacol din calea includerii acțiunilor companiei în indicele S&P 500.

viewscnt
Afla mai multe despre
tesla
investitori