Tesla a livrat un număr record de 241.300 de automobile electrice în trimestrul trei, depășind așteptările analiștilor

Tesla a livrat un număr record de 241.300 de automobile electrice în trimestrul trei, depășind așteptările analiștilor
Profit.ro
Profit.ro
scris 3 oct 2021

Tesla a livrat un număr record de 241.300 de automobile electrice în trimestrul trei, depășit estimările de pe Wall Street după ce directorul general Elon Musk a cerut angajaților ”să facă eforturi” pentru a respecta țintele de producție, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Analiștii anticipau că producătorul de mașini electrice val ivra 229.142 de vehicule, potrivit datelor firmei Refinitiv.

Era predictibil falimentul City Insurance? CITEȘTE ȘI Era predictibil falimentul City Insurance?

Tesla a suportat criza cipurilor mai bine decât alți constructori auto, livrările sale de vehicule crescând cu 20% în intervalul iulie-septembrie, față de un record anterior realizat în trimestrul doi, marcând a șasea creșterea trimestrială consecutivă, scrie News.ro.

În China, creșterea exporturilor în Europa și introducerea automobilului mai ieftin Model Y au contribuit la creșterea producției Tesla, potrivit analiștilor.

UTILBEN, povestea unei afaceri de familie care a devenit o companie de succes CITEȘTE ȘI UTILBEN, povestea unei afaceri de familie care a devenit o companie de succes

Tesla a mai anunțat că a livrat 232.025 de mașini compacte Model 3 și SUV-uri Model Y și 9.275 de mașini Model S și Model X.

viewscnt
Afla mai multe despre
tesla
masini