Tesla își deschide, în premieră, rețeaua de încărcare și pentru alte tipuri de mașini electrice

Tesla își deschide, în premieră, rețeaua de încărcare și pentru alte tipuri de mașini electrice
scris 2 nov 2021

Tesla își deschide, în premieră, rețeaua de încărcare pentru alte mașini electrice pentru prima dată cu un program pilot în Țările de Jos. Programul va fi testat în 10 amplasamente din Olanda, a declarat compania, adăugând că șoferii olandezi de vehicule electrice care nu sunt Tesla pot accesa stațiile Tesla, sau Supercharger, prin aplicația Tesla.

Șoferii Tesla pot continua să folosească aceste stații, iar compania va monitoriza îndeaproape fiecare site pentru a detecta zonele aglomerate, scrie g4media.ro.

Cum atragi clienți prin intermediul platformelor de socializare CITEȘTE ȘI Cum atragi clienți prin intermediul platformelor de socializare

Tesla operează peste 25.000 de Superchargere în întreaga lume, în timp ce alți producători de automobile au format alianțe sau au investit în startup-uri pentru rețele, în timp ce pun în grabă vehicule electrice noi pe piață.

Supercharger-urile sunt deschise mașinilor cu sistemul de încărcare combinat favorizat de BMW, Daimler, Ford și Volkswagen, care include Audi și Porsche.

viewscnt
Afla mai multe despre
tesla
masini electrice