Toate autostrăzile și drumurile naționale sunt deschise circulației

Toate autostrăzile și drumurile naționale sunt deschise circulației
scris 25 ian 2019

Toate autostrăzile și drumurile naționale din zonele aflate de joi sub incidența codurilor galbene și portocalii vizând ploi înghețate (freezing rain) sunt deschise în prezent, informează Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

Pe de altă parte, se mențin restricțiile de tonaj (7,5 tone) pe DN 2C între Costești (județul Buzău) și Slobozia (județul Ialomița) și DN 2B între Buzău și Brăila, scrie Agerpres.

Tranzacție surpriză: Un grup german cumpără acțiuni ale Blue Air care-i vor asigura o poziție de control CITEȘTE ȘI Tranzacție surpriză: Un grup german cumpără acțiuni ale Blue Air care-i vor asigura o poziție de control

CNAIR atenționează conducătorii auto să circule prudent, să adapteze viteza la condițiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător pentru condiții de iarnă și să se informeze în prealabil cu privire la condițiile de trafic din zonele tranzitate. 

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
cnair
drumuri