Toyota Motor suplimentează suspendările de producție din Japonia în iunie și iulie

Toyota Motor suplimentează suspendările de producție din Japonia în iunie și iulie
Profit.ro
Profit.ro
scris 17 iun 2022

Toyota Motor a anunțat că plănuiește o suspendare suplimentară a producției auto din Japonia în iunie și iulie, din cauza deficitului de semiconductori și a unui focar de Covid-19 la unul dintre furnizorii săi, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Este pentru a treia oară când cel mai mare producător auto din lume după vânzări își ajustează planurile de producție pentru iunie, care sunt în scădere cu aproximativ 12% față de planul său inițial, scrie News.ro.

VIDEO Ciucă intervine după ce șoferii au blocat benzinării și cere anchetă: Cum au urcat prețurile ? CITEȘTE ȘI VIDEO Ciucă intervine după ce șoferii au blocat benzinării și cere anchetă: Cum au urcat prețurile ?

Compania a spus că va produce 750.000 de vehicule în întreaga lume în iunie. Nu a dezvăluit câte vehicule intenționează să producă în iulie.

Toyota nu și-a schimbat ținta globală a unei producții de aproximativ 9,7 milioane de vehicule în acest an.

Compania a menționat anterior lipsa de piese cauzată de restricțiile pentru Covid-19 în China și deficitul de semiconductori drept motive pentru modificările sale de producție.

De această dată, Toyota a citat întreruperi de personal la un furnizor din cauza unui focar de COVID-19 și a unui defect al echipamentului de producție la alt furnizor.

viewscnt
Afla mai multe despre
toyota motor
japonia