Traficul aerian din Germania va fi perturbat ca urmare a grevei personalului de securitate

Traficul aerian din Germania va fi perturbat ca urmare a grevei personalului de securitate
Profit.ro
Profit.ro
scris 9 ian 2019

Traficul aerian va fi perturbat din nou joi în Germania din cauza grevei personalului de securitate pe aeroporturile din Düsseldorf, Koln-Bonn și Stuttgart, a anunțat miercuri sindicatul Verdi, principala federație sindicală din domeniu, transmite AFP.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Greva va începe joi la ora locală 03:00 (02:00 GMT) și va dura până la ora locală 24:00 (23:00 GMT), scrie Agerpres.

O primă grevă de avertisment a avut loc luni dimineață pe cele două aeroporturi berlineze, Schonefeld și Tegel, 400 de membri ai personalului de securitate oprind lucrul pentru patru ore, ceea ce a dus la anularea a 50 de zboruri și la amânarea altor 25.

Producătorii auto germani au realizat vânzări record în 2018, dar analiștii se întreabă cât vor mai domina segmentul de lux CITEȘTE ȘI Producătorii auto germani au realizat vânzări record în 2018, dar analiștii se întreabă cât vor mai domina segmentul de lux

Sindicatul Verdi, ce reprezintă 23.000 de agenți de securitate aeroportuară, dorește introducerea unui salariu minim orar de 20 de euro, față de nivelul actual de 17 euro.

Asociația federală a companiilor de securitate aeriană din Germania (BDLS) a propus, la rândul său, o creștere a salariului orar cuprinsă între 2 și 8,1%.

viewscnt
Afla mai multe despre
greva
germania