Traficul pe Transalpina va fi redeschis

Traficul pe Transalpina va fi redeschis
scris 11 oct 2017

Circulația pe Transalpina va fi redeschisă de miercuri, de la ora 7.00, între Rânca și Obârșia Lotrului, dar va rămâne interdicția de circulație pe timpul nopții.

Kasparov vine în premieră în România. Detalii AICI

Potrivit Infotrafic, de miercuri, de la ora 7.00, se va redeschide DN 67 C -Transalpina, între Rânca (km 34+500)  și Obârșia Lotrului (km 59+800), dar pe timpul nopții, în intervalul orar 20:00 - 07:00, pe acest tronson nu este permis accesul autovehiculelor. De asemenea, se mentine și restricția de 30 de kilometri la oră, precum și cea prin care se interzice accesul pentru autovehiculele cu masa mai mare de 7,5 tone, scrie News.ro.

Traficul pe DN 7 C – A Transfăgărășan, între Bâlea Lac și Bâlea Cascadă, a fost redeschis, marți, la ora 12.00, pentru toate categoriile de autovehicule. Pe perioada nopții, circulația rutieră este închisă însă pentru toate categoriile de autovehicule între Piscul Negru (județul Argeș) și Bâlea Cascadă (județul Sibiu).

FOTO Noua generație a SUV-ului Volvo XC60, lansată în România CITEȘTE ȘI FOTO Noua generație a SUV-ului Volvo XC60, lansată în România

Circulația pe cele două drumuri montane a fost închisă temporar săptămâna trecută din cauza condițiilor meteorologice.

Șoferii care tranzitează zonele montate sunt sfătuiți să aibă autovehiculele echipate pentru circulația în condiții de iarnă.

viewscnt
Afla mai multe despre
transalpina