Transportatorii au reluat activitatea, convinși de către deputați

Transportatorii au reluat activitatea, convinși de către deputați
scris 11 oct 2018

Transportatorii au reluat joi activiatea, după mai multe ore de protest, după ce au discutat cu reprezentanți ai Camerei Deputaților, dar săptămâna viitoare va avea loc o altă întâlnire pentru a fi clarificate toate problemele, a declarat, pentru News.ro, președintele Federației Operatorilor Români de Transport (FORT), Augustin Hagiu.

FORT și Confederația Operatorilor de Transport Autorizați din România (COTAR) au anunțat miercuri organizarea de proteste la nivel național din cauza ordinului dat de Lucian Șova, prin care se dorește liberalizarea transportului interjudețean de persoane. Ulterior, COTAR a anunțat că renunță deocamdată la proteste.

FOTO Noul Jeep Wrangler - lansat în România, la un preț mai mare decât generația anterioară CITEȘTE ȘI FOTO Noul Jeep Wrangler - lansat în România, la un preț mai mare decât generația anterioară

”Am reluat activitatea, ne-am lămurit cu cei de la Parlament. Săptămâna viitoare vom mai avea o întâlnire, sper să clarificăm situația. Aștept declarațiile de la minister”, a spus Hagiu.

Cea mai contestată măsură anunțată de ministrul Transporturilor este cea prin care este eliminată vechimea pe un traseu ca o condiție pentru atribuirea traseului respectiv.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
fort
augustin hagiu