Tranzacție surpriză - Stefano Albarosa, CEO-ul CEFIN Trucks, devine, printr-un holding, acționar majoritar al rivalului East Truck Center, dealer IVECO

Tranzacție surpriză - Stefano Albarosa, CEO-ul CEFIN Trucks, devine, printr-un holding, acționar majoritar al rivalului East Truck Center, dealer IVECO
Gabriel Dogaru
Gabriel Dogaru
scris 10 apr 2023

Compania Afin Holding, reprezentată de Stefano Albarosa, CEO al CEFIN Trucks, devine acționar majoritar al East Truck Center, relevă date analizate de Profit.ro.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Înainte de a fi prezentată aici, informația a fost anunțată cu mult înainte pe Profit Insider

Asociatul unic al East Truck Center, din Galați, Valentin Mereu, a finalizat cesiunea de părți sociale către Afin Holding SA, companie cu sediul în Luxemburg și reprezentată de administratorul Stefano Albarosa, care primește 52% din companie și devine acționar majoritar, potrivit documentelor analizate de Profit.ro.

Corespondență din Istanbul - Directorii Ford Otosan: Am finalizat prima fază a investiției la Craiova. S-a îmbunătățit transportul pe șosea, dar se pierde mult timp între Pitești și Sibiu și nu vedem niciun progres pe calea ferată! CITEȘTE ȘI Corespondență din Istanbul - Directorii Ford Otosan: Am finalizat prima fază a investiției la Craiova. S-a îmbunătățit transportul pe șosea, dar se pierde mult timp între Pitești și Sibiu și nu vedem niciun progres pe calea ferată!

De asemenea, italianul Rossetto Maurizio Michele Giovanni, partener al lui Albarosa în AIC Trucks, a preluat un pachet de 13% din societatea East Truck Center. Valentin Mereu, care va rămâne cu 35% din părțile sociale, și-a păstrat controlul în companie, pentru operațiunile de majorare și reducere a capitalului, achiziția, vânzarea, ipotecarea bunurilor imobile, fuziuni sau divizarea societății, împrumuturi și leasinguri contractate, numirea adminitratorilor.

De asemenea, compania instituie dreptul de preempțiune asupra părților sociale, la momentul înstrăinării acestora.

East Truck Center este dealer de camioane IVECO, fiind competitor pe piața din România chiar cu CEFIN Trucks, companie deținută de Stefano Albarosa. East Truck Center a înregistrat un profit net de 516.600 lei în 2021 la o cifră de afaceri de 30,8 milioane lei.

Corespondență din Istanbul - VIDEO & FOTO Ford a prezentat, în premieră, primul automobil electric fabricat în România CITEȘTE ȘI Corespondență din Istanbul - VIDEO & FOTO Ford a prezentat, în premieră, primul automobil electric fabricat în România

Afin Holding este o companie care are ca principal obiect de activitate deținerea de acțiuni în companii din Luxemburg sau din alte țări, precum și administrarea, controlul și valorificarea participațiunilor deținute.

viewscnt
Afla mai multe despre
east truck center
stefano albarosa