Tronsonul din autostrada A10 Sebeș-Turda care, la finalul lunii ianuarie, s-a rupt a fost asfaltat

Tronsonul din autostrada A10 Sebeș-Turda care, la finalul lunii ianuarie, s-a rupt a fost asfaltat
Profit.ro
Profit.ro
scris 27 apr 2023

Tronsonul din autostrada A10 Sebeș-Turda din zona de nord a municipiului Alba Iulia, care în luna ianuarie a acestuia an s-a rupt din cauza unei alunecări de teren, a fost asfaltat. Autostrada nu a fost încă redată circulației, întrucât constructorul mai are de făcut unele lucrări precum montarea parapetului și aplicarea marcajelor.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Constructorul care realizează lucrările de reparații la autostrada A10, din care o bucată s-a rupt, la finalul lunii ianuarie, în urma unei alunecări de teren, a reparat carosabilul și a turnat asfalt, scrie News.ro.

Tren de mare viteză între Ruse și Aeroportul București CITEȘTE ȘI Tren de mare viteză între Ruse și Aeroportul București

În zona unde au loc lucrările de reparații se menține însă restricția, fiind nevoie de lucrări precum montarea parapetului de protecție și aplicarea marcajelor rutiere.

Inițial, tronsonul de autostradă care trece prin zona de nord a municipiului Alba Iulia a fost închis, la 31 ianuarie, pentru 30 de zile. Termenul a fost prelungit ulterior la 90 de zile.

Compania italiană Pizzarotti este cea care a realizat primul lot din autostrada A10 Sebeș-Turda. În condițiile în care lucrarea este în garanție, reparațiile se fac pe banii constructorului, au precizat oficialii Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

viewscnt
Afla mai multe despre
autostrada a10
asfalt