Uber a cheltuit 19 milioane de dolari pentru a acorda asistență financiară șoferilor

Uber a cheltuit 19 milioane de dolari pentru a acorda asistență financiară șoferilor
Profit.ro
Profit.ro
scris 22 mai 2020

Grupul american Uber Technologies Inc a dezvăluit joi, pentru prima dată, cât de mult a cheltuit pentru a-i sprijini pe șoferii săi și pe cei care livrează mâncare, în timpul pandemiei de coronavirus (COVID-19), transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Într-o postare pe blogul companiei se arată că Uber a acordat asistență financiară directă în valoare de 19 milioane de dolari către aproape 48.900 de șoferi din întreaga lume, care au fost infectați cu virusul sau li s-a cerut să stea în carantină. Jumătate din sumă a fost plătită către 12.350 de șoferii săi și livratori din SUA și Canada, cea mai mare piață a Uber, unde are aproximativ 1,4 milioane de șoferi, scrie Agerpres.

Comisia Europeană pregătește un pachet uriaș de stimulare pentru industria auto inclusiv în România. Program Rabla de 20 miliarde euro CITEȘTE ȘI Comisia Europeană pregătește un pachet uriaș de stimulare pentru industria auto inclusiv în România. Program Rabla de 20 miliarde euro

Conform programului anunțat în martie, șoferii din America de Nord primesc în medie aproape 650 de dolari, dar sumele diferă în funcție de locație.

Uber nu a dat amănunte privind plățile din alte țări dar un purtător de cuvânt a precizat că a fost acordată asistență financiară în toate cele peste 70 de țări în care operează compania.
 

viewscnt
Afla mai multe despre
uber
soferi