Tarom reia cursele spre Baia Mare, cu un singur zbor pe săptămână

Tarom reia cursele spre Baia Mare, cu un singur zbor pe săptămână
Profit.ro
Profit.ro
scris 21 mai 2020

Zborurile comerciale pe conexiunea București-Baia Mare și retur se reiau din data de 22 mai, însă condițiile de acces în aeroport și îmbarcarea vor necesita prezența pasagerilor cu mult timp înaintea decolării, a anunțat, miercuri, directorul Aeroportului Internațional Maramureș (BAY), Dorin Buda.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Potrivit acestuia, ghișeele de check-in se deschid cu trei ore înaintea decolării cursei spre București, scrie Agerpres.

Aeroportul Tegel din Berlin se va închide din 15 iunie, posibil pentru totdeauna CITEȘTE ȘI Aeroportul Tegel din Berlin se va închide din 15 iunie, posibil pentru totdeauna

"Au fost luate toate măsurile necesare pentru ca pasagerii să păstreze distanța socială, să nu interfereze cu fluxul de pasageri-sosiri, vor fi mijloace de avertizare video în aerogară, dozatoare cu dezinfectant în spațiile comune. (...) La intrare în aerogară se va face un triaj epidemiologic, iar împreună cu lucrătorii Serviciul Român de Informați, Poliția Transporturi, Vamă, am luat hotărârea, într-un comitet de securitate, ca în terminal să nu nu aibă acces decât pasagerii care urmează să zboare și care urmează să sosească pe aeroport, iar cadrele medicale din Direcția de Sănătate Publică sau cadrele noastre medicale vor face un triaj epidemiologic", a spus Dorin Buda.

Deocamdată, compania Tarom va efectua un singur zbor pe săptămână pe ruta București-Baia Mare și retur, cu posibilitatea creșterii frecvenței zborurilor.
 

viewscnt
Afla mai multe despre
tarom
baia mare