Uber concediază alte sute de angajați

Uber concediază alte sute de angajați
Andra Oprescu
Andra Oprescu
scris 23 iun 2023
Uber concediază 200 de angajați de la divizia sa de recrutare, în contextul în care intenționează să mențină numărul de angajați la același nivel pe tot parcursul anului și să eficientizeze costurile, potrivit Reuters.
Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale
 
Reducerile de personal au loc după ce compania de ride-sharing a concediat 150 de angajați din divizia sa de servicii de transport de marfă la începutul acestui an.
Încă o bancă obține suspendarea ordinului ANPC pentru recalcularea ratelor la credite. BRD câștigă la Curtea de Apel București, după Banca Transilvania la Cluj CITEȘTE ȘI Încă o bancă obține suspendarea ordinului ANPC pentru recalcularea ratelor la credite. BRD câștigă la Curtea de Apel București, după Banca Transilvania la Cluj

Cea mai recentă rundă de concedieri la Uber reprezintă 35% din echipa de recrutare a companiei și 1% din totalul angajaților la nivel global.

Uber și-a redus numărul de angajați cu 17% la începutul pandemiei de la mijlocul anului 2020. În luna mai, Uber a declarat că este pe cale să înregistreze profit operațional în acest an și că își menține forța de muncă la un nivel stabil, după ce numărul de angajați a scăzut în primul trimestru.
viewscnt
Afla mai multe despre
uber
concedieri
ride-sharing
angajati uber