VIDEO Noul pasaj rutier suprateran din zona Autostrăzii Soarelui a fost deschis

VIDEO Noul pasaj rutier suprateran din zona Autostrăzii Soarelui a fost deschis
Profit.ro
Profit.ro
scris 23 iun 2023

Noul pasaj rutier suprateran din zona Autostrăzii Soarelui, sectorul 3 al caputalei, a fost deschis.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

"Multe accidente au fost aici, în această intersecție, pentru că se venea tare, se vine de pe autostradă (...). Din cauza traficului aici aveam aproape zilnic chiar și câte două-trei accidente pe zi (...) mii de tone de combustibil erau consumate aici, stând in trafic, erau blocaje", a spus edilul sectorului, Robert Negoiță, citat de Agerpres.

ULTIMA ORĂ Guvernul semnează pentru noua rovinietă „TollRO” CITEȘTE ȘI ULTIMA ORĂ Guvernul semnează pentru noua rovinietă „TollRO”

El a punctat că lucrările realizate de o societate a autorității locale au durat puțin peste un an și au costat până în 8 milioane de euro cu TVA, cu toate amenajările realizate.

La evenimentul de inaugurare a pasajului a fost prezent și primarul Sectorului 4, Daniel Băluță, care a anunțat că săptămâna aceasta au început lucrările la strada Iuliu Hațeganu, constând în lărgirea de la două la șase benzi.

Băluță a punctat că modernizarea Căii Vitan va începe în cel mai scurt timp.

VIDEO Volkswagen și-a anunțat planurile în fața investitorilor: reduceri de costuri „ca la sala de fitness” și ținte clare pentru fiecare marcă CITEȘTE ȘI VIDEO Volkswagen și-a anunțat planurile în fața investitorilor: reduceri de costuri „ca la sala de fitness” și ținte clare pentru fiecare marcă

"Această zonă din București mulți ani a fost uitată. (...) datorită colaborării pe care am avut-o cu Guvernul și cu Ministerul Transporturilor, deja am finalizat stația de metrou Tudor Arghezi și ne așteptăm ca în următoarele luni să funcționeze, dar nu ne-am oprit aici și împreună cu Guvernul am reușit să generăm un protocol în baza căruia, până la sfârșitul anului, vom reuși să scoatem la licitație, noi, cei de la Sectorul 4, în asociere cu Metrorex, Ministerul Transporturilor, Magistrala M4 metrou Gara de Nord - Gara Progresul, respectiv extinderea magistralei M2 de metrou, de la ultima stație, Tudor Arghezi, către comuna Berceni și asta nu este tot. Pentru că sudul Bucureștiului a fost uitat în ultimii 30 de ani, ieri am ridicat în serviciul electronic de achiziții publice și o maternitate (...) care se va construi în curtea Spitalului 'Sfântul Ioan'", a adăugat Daniel Băluță.

viewscnt
Afla mai multe despre
autostrada
litoral
pasaj