Uber propune Gabrielei Firea un parteneriat de data sharing pentru fluidizarea traficului din București

Uber propune Gabrielei Firea un parteneriat de data sharing pentru fluidizarea traficului din București
Profit.ro
Profit.ro
scris 28 sep 2017

Mark Boris Andrijanič, Public Policy Associate UBER CEE, a declarat, în cadrul unui eveniment organizat la București, că va propune Primăriei Capitalei un parteneriat de data sharing.

Eveniment Profit
Profit.ro organizează cea de-a patra ediție a evenimentului IMM, o dezbatere pe teme ce preocupă antreprenorii mici și mijlocii în această perioadă, reunind reprezentanți ai autorităților, antreprenori și manageri de companii, organizații patronale, investitori, finanțatori și consultanți de business.
Evenimentul va fi organizat cu sprijinul: CEC Bank, Raiffeisen Bank, Porsche Finance Group Romania (Sharetoo - Abonamentul Auto) si UniCredit Bank.

Urmărește-ne și pe Google News

"UBER poate să contribuie la fluidizarea traficului oferind date despre cele mai aglomerate străzi și intersecții, despre orele cu traficul cel mai intens, pe zone, sau despre semafoarele problematice, așa cum am făcut în orașe ca Washington, Boston sau Bogota. Acesta este marele avantaj al tehnologiei. Toate cursele realizate prin intermediul platformei formează o bază de date privind traficul din București, iar aceasta poate fi un instrument extrem de util pentru administrația publică locală în planificarea politicilor publice din zona mobilității urbane. Avem datele, avem instrumentele - adresăm Primăriei o invitație de lucra împreună”, a declarat Mark Boris Andrijanič, Public Policy Associate UBER CEE.

Decizie radicală a Ryanair: anulează alte 18.000 de curse aeriene, 400.000 de pasageri vor fi afectați CITEȘTE ȘI Decizie radicală a Ryanair: anulează alte 18.000 de curse aeriene, 400.000 de pasageri vor fi afectați

UberMOVEMENT este o platformă dezvoltată de UBER prin care compania oferă autorităților locale și city plannerilor acces la date anonimizate privind fluxurile de trafic din orașe.

Compania Uber a fost fondată în 2009 în Statele Unite ale Americii, iar din februarie 2015, Uber este și în România, în București și, din 2016 și la Cluj-Napoca, Brașov și Timișoara.

viewscnt
Afla mai multe despre
uber
gabriela firea
trafic