Uber se extinde din august în Cluj-Napoca. Mii de oameni au descărcat deja aplicația

Uber se extinde din august în Cluj-Napoca. Mii de oameni au descărcat deja aplicația
scris 26 iul 2016

Uber România, subsidiara locală a companiei americane care le oferă utilizatorilor de smartphone-uri un serviciu de transport alternativ celui de taxi, anunță extinderea serviciului în Cluj-Napoca, începând cu prima săptămână din august. Acesta este al doilea oraș din România, după București, în care va funcționa aplicația de mobil care pune în legătură șoferii cu pasagerii.

“Șoferii care doresc să câștige un venit suplimentar cu propria mașină au acum oportunitatea să devină micro-antreprenori cu Uber. Aplicația a fost deja descărcată de mii de clujeni", a declarat director general al Uber România, Nicoleta Schroeder, scrie News.ro.

Data exactă la care serviciul va deveni operațional va fi anunțată în curând.

Uber este o modalitate flexibilă de a câștiga un venit pentru mulți șoferi parteneri din București, care au diverse ocupații: 37% sunt antreprenori sau liber profesioniști, 31% au un serviciu full-time, în timp ce 22% nu au o altă sursă de venit și conduc cu Uber în timp ce sunt în căutarea unui loc de muncă. Când au fost întrebați de ce conduc cu Uber, 9 din 10 au spus că apreciază flexibilitatea și venitul în plus.

Elefant.ro încheie o rundă de investiții de 5,5 mil. euro și atrage în acționariat fondul de investiții Axxess Capital CITEȘTE ȘI Elefant.ro încheie o rundă de investiții de 5,5 mil. euro și atrage în acționariat fondul de investiții Axxess Capital

Uber, un serviciu care concurează firmele de taxi, propune curse efectuate de către șoferi care dețin mașini cu o vechime de cel mult zece ani.

Serviciul a fost puternic criticat în unele state europene din cauza unor incidente cu șoferii parteneri ai Uber. Unele orașe au nterzis Uber, pe motiv că nu respectă legislația privind serviciile de taxi.

viewscnt
Afla mai multe despre
uber
uber cluj