Uber va extinde serviciile Connect, Reserve și Hourly

Uber va extinde serviciile Connect, Reserve și Hourly
scris 29 apr 2021

Platforma americană de ridesharing Uber va extinde serviciile Uber Connect, pentru trimiterea pachetelor, Uber Reserve, pentru rezervarea călătoriilor cu un șofer preferat, și Uber Hourly, serviciu care presupune rezervarea unei mașini și a unui șofer pe oră.

Uber Connect este deja disponibil acum în 25 de orașe și va fi extins în țări europene, inclusiv în Amsterdam, Londra, Oslo, Varșovia.

Uber Reserve va fi lansat în SUA, iar Uber Hourly, disponibil în orașe din Australia, Statele Unite și EMEA, va fi introdus în Țările de Jos, Portugalia și Suedia.

Serviciul local Uber a fost lansat în București, în 2015, urmat de extinderea către Cluj-Napoca, Timișoara, Brașov, Iași, Contanța, Galați, Craiova, Pitești și Ploiești.

Viața angajaților și a companiilor în pandemie: O experiență povestită prin ochii consultanței, cu liderii PwC (II) CITEȘTE ȘI Viața angajaților și a companiilor în pandemie: O experiență povestită prin ochii consultanței, cu liderii PwC (II)

Uber a fost înființată în 2009 în Statele Unite ale Americii, ca o companie de transport în sistem ridesharing.

Studiu EY: Companiile raportează scăderi ale cifrei de afaceri, însă doar 19% și-au revizuit politica de prețuri de transfer CITEȘTE ȘI Studiu EY: Companiile raportează scăderi ale cifrei de afaceri, însă doar 19% și-au revizuit politica de prețuri de transfer

În 2019, Uber România a avut afaceri de 12,8 milioane de lei, de la 7,44 milioane de lei în anul 2018, precum și un profit net de aproape 800.000 lei, de la 707.158 lei în 2018 și 435.554 lei în 2017.

viewscnt
Afla mai multe despre
uber
ploiesti