ULTIMA ORĂ VIDEO Un Boeing 737 chinez cu 133 de persoane la bord se prăbușește la Wuzhou, în sud-vestul Chinei

ULTIMA ORĂ VIDEO Un Boeing 737 chinez cu 133 de persoane la bord se prăbușește la Wuzhou, în sud-vestul Chinei
Profit.ro
Profit.ro
scris 21 mar 2022

Un avion de tip Boeing-737 aparținând companiei aeriene chineze China Eastern Airlines, la bordul căreia se aflau 133 de persoane, s-a prăbușit în apropiere de orașul Wuzhou, în sud-vestul Chinei, potrivit postului public de televiziune CCTV, care nu prezintă imediat un bilanț, relatează AFP.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Boeing s-a mai aflat în centrul unor accidente, cu aparate MAX 737, în 2018, în urma prăbușirii Lion Air și a prăbușirii Ethiopian Airlines, ulterior fiind înființat un Fond de 500 de milioane de dolari pentru despăgubirea rudelor victimelor. Acest tip de aparate a fost consemnat atunci la sol, dar numai pentru o perioadă.

Avionul de tip Boeing-737 s-a prăbușit acum în apropiere Wuzhou, în regiunea Guangxi și a ”provocat un incendiu” pe munte, potrivit CCTV.

Studiu EY România: 78% dintre Directorii Financiari din România consideră că se vor implica mai mult în dezvoltarea și executarea strategiilor de business în următorii trei ani CITEȘTE ȘI Studiu EY România: 78% dintre Directorii Financiari din România consideră că se vor implica mai mult în dezvoltarea și executarea strategiilor de business în următorii trei ani

Echipe de intervenție au fost trimise la fața locului, scrie News.ro

viewscnt
Afla mai multe despre
boeing 737
avion