Un zbor al Ryanair de pe Otopeni, amânat 4 ore pentru că... a fost furată o piesă din avion

Un zbor al Ryanair de pe Otopeni, amânat 4 ore pentru că... a fost furată o piesă din avion
scris 13 iun 2019

Un avion al companiei Ryanair care trebuia să plece joi, la ora 6.30, dimineață de pe Otopeni, cu destinația Timișoara, a fost nevoit să rămână la sol, după un incident mai rar întâlnit.

„Cursa Ryanair care trebuia să decoleze la 6:30 de la Otopeni nu a mai decolat pentru că «o piesă a fost furată sau a dispărut». «Lipsește o parte din cabină». Formulările nu-mi aparțin”, a declarat un telespectator pentru Digi 24

Planul Guvernului pentru ordonanța Uber, Bolt și Clever - surse CITEȘTE ȘI Planul Guvernului pentru ordonanța Uber, Bolt și Clever - surse

Pasagerilor li s-a spus că o altă aeronava va veni la ora 10:00.   „Cursa București-Timișoara de la Ryanair a fost amânată. Ni s-a spus că o piesă din cabina pilotului a fost furată și nu se poate decola. Au spus că trimit alt avion în jur de ora 10. Nu am mai auzit să se fure ceva din cabina avionului”, a spus un alt telespectator.

După aproape 4 ore, cursa a decolat.

Reprezentanții Aeroportului București au precizat pentru sursa citată că aeronava a avut probleme tehnice, iar Poliția de Frontieră face verificări pentru a stabili dacă a fost adevărată informația unui posibil furt.

viewscnt
Afla mai multe despre
ryanair
avion
zbor amanat