Vânzările de vehicule ale grupul auto chinez BYD au crescut cu 62% în 2023, la aproximativ 3,02 milioane de vehicule

Vânzările de vehicule ale grupul auto chinez BYD au crescut cu 62% în 2023, la aproximativ 3,02 milioane de vehicule
Profit.ro
Profit.ro
scris 2 ian 2024

Compania chineză BYD Co, cel mai mare vânzător de vehicule electrice și hibride plug-in din lume, a vândut aproximativ 3,02 milioane de vehicule în 2023, înregistrând o creștere de 61,9% comparativ cu anul precedent, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Producătorul auto din Shenzhen a spus că a vândut aproximativ 1,6 milioane de vehicule electrice cu baterie, precum și aproximativ 1,4 milioane de vehicule electrice hibride plug-in, scrie News.ro.

FOTO Se deschid circulației noile pasaje rutiere din centrul civic din Oradea. Primăria: Cele mai mari lucrări realizate în Oradea în ultimii 30 de ani CITEȘTE ȘI FOTO Se deschid circulației noile pasaje rutiere din centrul civic din Oradea. Primăria: Cele mai mari lucrări realizate în Oradea în ultimii 30 de ani

BYD a declarat că vânzările sale de vehicule electrice și vehicule electrice hibride din decembrie au fost de 340.178, dintre care 190.754 de vehicule complet electrice.

Anul trecut, BYD a anunțat planuri de a construi o fabrică în Ungaria.

viewscnt
Afla mai multe despre
byd
masini