Vasile Boicu a fost numit director general provizoriu al Romaero, pentru o lună

Vasile Boicu a fost numit director general provizoriu al Romaero, pentru o lună
Profit.ro
Profit.ro
scris 12 apr 2020

Romaero București, companie de stat specializată în producție, servicii și cercetare-dezvoltare în domeniul aeronauticii pentru aeronave civile și militare de pasageri sau cargo, a anunțat că Vasile Boicu a fost numit director general provizoriu al companiei, pentru 30 de zile, după ce mandatul lui Remus Vulpescu la conducerea societății a încetat pe 10 aprilie, relatează News.ro.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

"La data de 10 aprilie 2020 încetează calitatea de director general a lui Remus Vulpescu, în baza înștiințării RV 61353/11 martie 2020. Prin decizia nr. 15/9 aprilie 2020, Consiliul de Administrație a decis acordarea lui Vasile Boicu a unui mandat de director general provizoriu cu durata de 30 (treizeci) de zile, începând cu data de 11 aprilie 2020, care va putea înceta oricând înainte de împlinirea termenului în cazul numirii unui director general în condițiile OU nr. 109/2011 privind guvernanța corporativă a întreprinderilor publice, cu modificările și completările ulterioare", se arată într-un anunț transmis de companie Bursei de Valori București (BVB).

Romaero vrea să împrumute 8,25 milioane lei de la Banca Transilvania pentru a refinanța două credite CITEȘTE ȘI Romaero vrea să împrumute 8,25 milioane lei de la Banca Transilvania pentru a refinanța două credite

Vasile Boicu a mai ocupat postul de director general adjunct al companiei.

Remus Vulpescu a fost director general și membru în Consiliul de Administrație al Romaero din 2016.

Romaero, companie controlată de Ministerul Economiei, Energie și Mediului de afaceri, are o valoare de piață de 127,8 milioane lei.

Compania are circa 940 de salariați.

Romaero estimează pierderi de 25,11 milioane lei pentru 2019, la venituri totale de 490,43 milioane lei, potrivit bugetului de venituri și cheltuieli rectificat aprobat de acționari.

viewscnt
Afla mai multe despre
romaero
director