VIDEO A fost turnat asfalt pe 70% din tronsonul Sibiu – Boița

VIDEO A fost turnat asfalt pe 70% din tronsonul Sibiu – Boița
Profit.ro
Profit.ro
scris 3 aug 2022

Pe tronsonul 1 din Autostrada Sibiu – Pitești procentul de execuție al lucrării a ajuns la 80%, iar asfaltul a fost deja turnat pe 70% din întregul traseu, anunță Direcția Regională de Drumuri și Poduri (DRDP) Brașov.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

”Vești bune de pe șantierul primului lot din autostrada Sibiu – Pitești! Lucrările de pe tronsonul Sibiu – Boița au ajuns la un grad de realizare de aproximativ 80%, existând șanse reale ca circulația să fie deschisă, pe cei 14 kilometri de autostradă, până la sfârșitul acestui an. La începutul acestei săptămâni au fost încheiate toate lucrările de betonare pe ambele căi ale Viaductului Tălmăcel, cea mai importantă structură de pe acest lot, lung de peste 650 de metri, cu o înălțime de peste 30 de metri. Acum constructorul lucrează la așternerea straturilor de asfalt care acoperă deja peste 70% din lungimea totală a lotului. Există și secțiuni întregi unde s-au montat și parapetele de siguranță, sistemul de iluminat și panourile fonoabsorbante”, informează DRDP Brașov.

FOTO ULTIMA ORĂ Ion Iliescu, Gelu Voican Voiculescu și fostul șef al Aviației Militare Iosif Rus, trimiși în judecată în dosarul Revoluției pentru crime împotriva umanității CITEȘTE ȘI FOTO ULTIMA ORĂ Ion Iliescu, Gelu Voican Voiculescu și fostul șef al Aviației Militare Iosif Rus, trimiși în judecată în dosarul Revoluției pentru crime împotriva umanității

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunțat că primul lot al Autostrăzii A1 Sibiu – Boița va fi deschis până la sfârșitul anului, scrie G4Media.ro.

Tronsonul dintre Sibiu și Boița are o lungime de 13 kilometri.

viewscnt
Afla mai multe despre
autostrada sibiu – pitești
sibiu – boița