VIDEO Au început testele la pasajul Domnești. Când va fi deschis

VIDEO Au început testele la pasajul Domnești. Când va fi deschis
Profit.ro
Profit.ro
scris 2 nov 2022

Secretarul de stat în Ministerul Transporturilor Ionel Scriosteanu anunță că au început testele la pasajul Domnești necesare pentru darea în trafic în 15 noiembrie.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

”Astăzi a început testarea iluminatului public aferent pasajului și vă reamintesc că au fost montați 256 stâlpi pentru iluminat public. Sistemul de iluminat este dotat cu telegestiune, care permite reglajul intensității luminii în funcție de trafic, pentru a economisi la maximum energia electrică. Toate lămpile sunt LED și consumă maximum 22 kw/h”, a anunțat Ionel Scriosteanu.

Efervescența din piața de imobiliare a urcat media salarială din domeniu. Ce salariu are un agent de vânzări CITEȘTE ȘI Efervescența din piața de imobiliare a urcat media salarială din domeniu. Ce salariu are un agent de vânzări

Acesta a precizat că au început și testele de încercare a suprastructurii pasajului, care reprezintă o metodă de verificare practică, în care se urmărește determinarea comportamentului real al structurii prin încercare, scrie News.ro

”Încercarea pasajului se desfășoară în două etape, după cum urmează:

Încercare statică, prin intermediul unui convoi de vehicule de mare tonaj, a câte 28 tone fiecare. Poziționarea camioanelor s-a făcut în asa fel încât să se realizeze echivalentul a 85% din încărcarile frecvente din normele Eurocode, iar pentru o interpretare cât mai corectă a rezultatelor, s-a folosit atât câte un camion pe banda de circulație, cât și două camioane, aflate la o distanță de 7 metri. 

Încercare dinamică, care se realizează prin intermediul unui vehicul dispus pe centrul podului, care va rula cu o viteză constantă de 30 km/h, trecând peste obstacole preamplasate”, a mai transmis secretarul de stat. 

Potrivit acestuia, testele sunt necesare pentru darea în trafic în 15 noiembrie.  

 

viewscnt
Afla mai multe despre
pasajul domnesti
teste