VIDEO Circulație oprită din cauza viscolului pe Transalpina, între Rânca și Novaci

VIDEO Circulație oprită din cauza viscolului pe Transalpina, între Rânca și Novaci
Profit.ro
Profit.ro
scris 24 dec 2023

Circulația este oprită duminică pe Transalpina, între Rânca și Novaci, din cauza viscolului.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

”Din cauza viscolului puternic și a vizibilității extrem de reduse, spre 0, pentru siguranța perticipanților la trafic, CNAIR și Poliția Rutieră au luat decizia închiderii traficului rutier pentru toate categoriile de autovehicule pe DN 67C, Transalpina, între Novaci (km 16+000)  și Rânca (km 34+800). În funcție de condițiile meteorologice, se estimează reluarea circulației în condiții de siguranță în jurul orei 08:00”, a anunțat în cursul nopții Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

FOTO Noi imagini dezvăluie parțial viitorul Lancia Ypsilon CITEȘTE ȘI FOTO Noi imagini dezvăluie parțial viitorul Lancia Ypsilon

Centrul Infotrafic din IGPR transmite duminică dimineață că ninge, iar pe alocuri se circulă în condiții de iarnă, în zona montană a județelor Alba, Argeș,  Bihor, Bistrița-Năsăud, Brașov, Buzău, Cluj, Covasna, Hunedoara, Mureș, Prahova, Sălaj, acționându-se cu utilaje de deszăpezire, scrie News.ro.

Ninsoare slabă este semnalată și pe autostrăzile A1 Sibiu – Deva (km. 316 -412) și A10 Sebeș-Turda, carosabilul fiind umed, fără depuneri pe carosabil. Se acționează cu utilaje de deszăpezire. Se acționează cu utilaje de deszăpezire.

Polițiștii recomandă șoferilor să adapteze viteza la condițiile de trafic și de drum, să ia în considerare că distanța de frânare crește pe un carosabil umed sau alunecos, să-și asigure o bună vizibilitate prin parbriz, lunetă și geamuri laterale și să folosească luminile de ceață dacă se deplasează pe drumuri unde este prezent acest fenomen.

”Reamintim că pentru deplasarea pe drumuri acoperite cu zăpadă, gheață sau polei este obligatorie echiparea autovehiculelor cu anvelope de iarnă”, transmit polițiștii.

viewscnt
Afla mai multe despre
transalpina
ranca
novaci