VIDEO Fiat Chrysler a prezentat Dodge Durango Hellcat ca fiind ”cel mai puternic SUV din istorie”

VIDEO Fiat Chrysler a prezentat Dodge Durango Hellcat ca fiind ”cel mai puternic SUV din istorie”
scris 3 iul 2020

Fiat Chrysler a prezentat joi un nou model “Hellcat SRT” al SUV-ului Durango 2021, pe care l-a numit ”cel mai puternic SUV din istorie”, relatează CNBC.

Producătorul auto american îmbunătățește performanțele brandului Dodge prin extinderea ofertei de automobile puternice și prin SUV-ul Durango, în timp ce va opri producția unui minivan și a unui crossover pentru anul 2021, scrie News.ro.

Obligați să țină interiorul închis, proprietarii de restaurante se simt impulsionați după o discuție cu miniștrii: Cineva i-a luminat brusc; sperăm să ne dea voie să deschidem la 15 iulie CITEȘTE ȘI Obligați să țină interiorul închis, proprietarii de restaurante se simt impulsionați după o discuție cu miniștrii: Cineva i-a luminat brusc; sperăm să ne dea voie să deschidem la 15 iulie

Varianta de înaltă performanță a SUV-ului Durango include un motor Hemi Hellcat V8 de 6,2 litri, care va genera 710 de cai putere.

Producția crossoverului Dodge Journey și a modelului minivan Dodge Grand Caravan va fi oprită mai târziu în acest an. Acestea ar fi trebuit să fie fost scoase din fabricație acum câțiva ani, dar Fiat Chrysler le-a menținut în producție datorită costurilor mai scăzute față de modelele comparabile ale altor producători sau vehiculele similare alte altor branduri din cadrul grupului, care au susținut cererea.

Fiat Chrysler va produce probabil sub 2.000 de vehicule Durango Hellcat 2021, care vor intra în fabricație la începutul anului viitor.

SUV-ul de înaltă performanță va fi oferit un singur an, în 2021, din cauza reglementărilor referitoare la emisii care vor intra în vigoare în anul următor.

Producătorul auto oferă modele Hellcat pentru automobilele Dodge Challenger și Charger. Chiar dacă aceste modele reprezintă doar o mică parte din vânzările brandului, aceste sunt considerate produse care atrag cumpărătorii către brand în general.

Fiat Chrysler a vândut peste 40.000 de vehicule Hellcat de la debutul acestei game, în 2015.

Noul model Hellcat face parte dintr-o gamă actualizată pentru Durango 2021, care va fi disponibilă în showroomuri în toamnă. Schimbările includ modificări semnificative în interior, inclusiv un bord reproiectat și un sistem digital cu un ecran tactil de 10,1 inci.

viewscnt
Afla mai multe despre
fiat chrysler
dodge durango hellcat