VIDEO&FOTO Un nou accident la Pasajul Unirii din Capitală. Un autocar a rămas blocat la intrare. Oameni răniți

VIDEO&FOTO Un nou accident la Pasajul Unirii din Capitală. Un autocar a rămas blocat la intrare. Oameni răniți Galerie foto

Inquam Photos / George Călin

Profit.ro
Profit.ro
scris 23 dec 2022

Un nou accident a fost înregistrat astăzi în Pasajul Unirii din capitală, în care a fost implicat un autocar.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

IMAGINI POT FI VĂZUTE ÎN MATERIAL ȘI ÎN GALERIA FOTO (Inquam Photos / George Călin)

VEZI AICI ȘI VIDEO&FOTO Incendiu la un autoturism, în Pasajul Unirii din Capitală. Circulația rutieră este oprită în pasaj

Potrivit unui martor, sunt 22 de persoane rănite. ISU București -Ilfov precizează că autocarul transporta cetățeni greci și, în urma impactului, patru sunt încarcerate. 

UPDATE Un pasager, un bărbat în vârstă de circa 50 de ani, a decedat în drum spre spital. Un alt pacient, o femeie în vârstă de circa 30 de ani, este intubat și a fost transferat la Spitalul Floreasca, în stare critică. 

Gigantul francez Total pregătește relocarea spre România a zeci de posturi. Puternicul sindicat CGT, care tocmai a paralizat benzinăriile, se revoltă CITEȘTE ȘI Gigantul francez Total pregătește relocarea spre România a zeci de posturi. Puternicul sindicat CGT, care tocmai a paralizat benzinăriile, se revoltă

ISU arată că autocarul transporta persoane de cetățenie greacă și a intrat în pasarela de acces în Pasajul Unirii. În autocar erau 47 ocupanți, iar în urma accidentului patru persoane sunt încarcerate. 
 
Au fost alertate 6 autospeciale SMURD, 6 SABIF și Detașamentul Special de Salvatori. Victimele sunt transportate la spitalele din apropiere. 

FOTO Prima imagine cu viitorul SUV electric al Ford, construit în Europa CITEȘTE ȘI FOTO Prima imagine cu viitorul SUV electric al Ford, construit în Europa

Prefectul Capitalei, Toni Greblă a declarat că este posibil ca autocarul să fi avut viteză. El a afirmat că toate cele patru persoane încarcerate au fost scoase, iar din păcate două persoane sunt inconștiente și au fost duse la spital. Toate victimele au fost transferate la spitalele din apropiere, Universitar și Floreasca. 

Pasajul a fost redeschis în toamnă, după lucrări de reabilitare. Datele autorităților locale relevă că înălțimea a fost acum limitată la 3,5 metri.

Sursa foto: Facebook Blondu Tzu

Sursa foto: Facebook Blondu Tzu

viewscnt
Afla mai multe despre
pasaj unirii
autocar