VIDEO Peste 100 de mașini s-au ciocnit pe o autostradă din China

VIDEO Peste 100 de mașini s-au ciocnit pe o autostradă din China
Profit.ro
Profit.ro
scris 23 feb 2024

Mai multe persoane au fost rănite după ce peste o sută de mașini s-au ciocnit, pe o porțiune acoperită de gheață a unei autostrăzi, în orașul Suzhou din China, a relatat presa chineză, acesta fiind cel mai recent accident cauzat de condițiile de vreme extremă, potrivit Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Filmările dramatice ale televiziunii de stat CCTV și de pe rețelele sociale arată numeroase mașini îngrămădite la întâmplare pe autostradă, una fiind îndoită grav și ridicată în aer. Peste tot se văd împrăștiate sticlă și resturi, scrie News.ro

VW a anunțat prețurile pentru noul Tiguan PHEV, în Europa CITEȘTE ȘI VW a anunțat prețurile pentru noul Tiguan PHEV, în Europa

În ultimele săptămâni, părți extinse din Chian au fost lovite de valuri de frig, viscol și ploaie înghețată, afectând transportul la un moment în care milioane de oameni se grăbesc acasă pentru a sărbători Anul Nou lunar.

În timpul acestei săptămâni, guvernul a sporit răspunsul la urgențe din cauza temperaturilor sub limita înghețului și a început planuri de răspuns pentru fluxul de transport, provizii și electricitate în provincii și orașe precum Beijing, Hebei, Shanxi, Anhui și Hubei, a relatat Xinhua.

viewscnt
Afla mai multe despre
china
accident