VIDEO Portugalia a inaugurat cel mai lung pod pietonal suspendat din lume

VIDEO Portugalia a inaugurat cel mai lung pod pietonal suspendat din lume
Profit.ro
Profit.ro
scris 30 apr 2021

La 175 de metri deasupra râului Paiva, cel mai lung pod pietonal suspendat din lume a fost inaugurat în nordul Portugaliei, depășind cu 516 metri recordul stabilit în 2017 de pasarela Charles Kuonen în Alpii elvețieni, relatează AFP.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

''Chiar dacă construcția podului a fost finalizată la un moment dat, această inaugurare este importantă deoarece ne permite să ne reluăm activitatea turistică'', a declarat pentru AFPTV primarul orașului Arouca, Margarida Belem, salutând deschiderea unei ''atracții fundamentale'' pentru regiune, scrie Agerpres.

Fulfilment by eMAG, instrumentul de un milion de euro care ajută antreprenorii să se concentreze pe creșterea afacerii CITEȘTE ȘI Fulfilment by eMAG, instrumentul de un milion de euro care ajută antreprenorii să se concentreze pe creșterea afacerii

Această parte a malurilor râului Paiva avea deja un parcurs de opt kilometri de pasarele din lemn care șerpuiau până la capătul văii.

Dacă ar ajunge roboții să dea consultanță, ce vor mai face oamenii? Despre viitorul consultanței, ce cred liderii PwC (III) CITEȘTE ȘI Dacă ar ajunge roboții să dea consultanță, ce vor mai face oamenii? Despre viitorul consultanței, ce cred liderii PwC (III)

Înainte de inaugurarea oficială de duminică și de deschiderea pentru turiști a doua zi, populația locală a putut descoperi în avanpremieră podul numit ''516 Arouca'', o referire la lungimea sa record.

viewscnt
Afla mai multe despre
pod pietonal suspendat
portugalia