Boeing a înregistrat în primele trei luni ale anului a șasea pierdere trimestrială consecutivă

Boeing a înregistrat în primele trei luni ale anului a șasea pierdere trimestrială consecutivă
Profit.ro
Profit.ro
scris 29 apr 2021

Boeing a raportat a șasea pierdere trimestrială consecutivă, de 561 milioane de dolari în primele trei luni ale acestui an, determinată de problemele de producție și de scăderea pieței avioanelor, dar anticipează ca anul 2021 să fie un an de cotitură, în condițiile în care tot mai mulți oameni se vaccinează pentru Covid-19 și încep să călătorească din nou, transmite CNBC.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Veniturile au scăzut cu 10%, la 15,2 miliarde de dolari, comparativ cu intervalul similar al anului trecut, dar sunt ușor peste estimările analiștilor, scrie News.ro.

Dacă ar ajunge roboții să dea consultanță, ce vor mai face oamenii? Despre viitorul consultanței, ce cred liderii PwC (III) CITEȘTE ȘI Dacă ar ajunge roboții să dea consultanță, ce vor mai face oamenii? Despre viitorul consultanței, ce cred liderii PwC (III)

Boieng a consemnat și costuri înainte de taxe de 318 milioane de dolari legate de probleme cu un furnizor al avionului 747 modificat pentru a servi drept Air Force One.

Boeing are probleme din cauza cererii scăzute pentru traficul aerian și avioane, a problemelor de producție precum și din cauza consemnării la sol, o lungă perioadă de timp, a celor mai bine vândute avioane, 737 MAX, după două prăbușiri în care au murit 346 de oameni. Autoritățile de reglementare au început să ridice interdicțiile de zbor ale avioanelor 737 în noiembrie 2020.

Studiu EY: Companiile raportează scăderi ale cifrei de afaceri, însă doar 19% și-au revizuit politica de prețuri de transfer CITEȘTE ȘI Studiu EY: Companiile raportează scăderi ale cifrei de afaceri, însă doar 19% și-au revizuit politica de prețuri de transfer

Boeing și-a reiterat estimarea privind creșterea producției de avioane 737 MAX la 31 pe lună la începutul anului 2022 și livrarea primului avion 777X la sfârșitul lui 2023.

viewscnt
Afla mai multe despre
boeing
covid-19