VIDEO Șuruburi desfăcute pe podul de la Brăila. Precizările Companiei Naționale de Autostrăzi

VIDEO Șuruburi desfăcute pe podul de la Brăila. Precizările Companiei Naționale de Autostrăzi

Sursa foto: Inquam Photos / George Călin

Profit.ro
Profit.ro
scris 30 aug 2023

Imagini cu cea mai înaltă și cea mai scumpă construcție din România. „Golden Gate”-ul de la Brăila, inaugurat de nici două luni, se deșurubează cu mâinile goale. Locuitorii din zonă au surprins în imagini cum șuruburile se desprind din parapeții de pe margine.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Bărbat: ”Ce ai făcut, mă, nene, mă? Aoleu, altul! Tot podul așa este. Câte un șurub, și ăla nepus. Totul, nimic nu-i strâns aici la pod. Gaură. Ia uite, aici iese șurubul. Aici nu are”.

FOTO Porsche a prezentat în premieră „cel mai puternic Cayenne” CITEȘTE ȘI FOTO Porsche a prezentat în premieră „cel mai puternic Cayenne”

Imaginile au fost surprinse pe podul de la Brăila, inaugurat cu mare fast în urmă cu mai bine de o lună, arată Digi 24. Pe al treilea cel mai mare pod suspendat din Europa, unele șuruburi sunt puse de formă. În timp ce altele sunt atât de slăbite, încât se deșurubează fără prea mare efort. Bărbat: Ia, uite, se scoate cu mâna. Se învârt toate șuruburile. Ăsta iese, ăsta iese…

Din fericire, șururburile nu se desprind din structura de rezistență a podului, ci din parapetele de pe margine. Compania Națională de Drumuri arată cu degetul către constructorii care au ridicat podul și amenință că nu semnează recepția lucrării.

Alin Șerbănescu, purtător de cuvânt CNAIR: Este vorba de neglijență. Pentru că, în mod normal, când sunt șuruburi, le iei dintr-un capăt și le strângi pe rând, pe fiecare. Probabil că au avut mai multe echipe. Echipele nu au fost împărțite pe sectoare, cum trebuie, și au omis, efectiv, să strângă anumite șuruburi. Să ia măsuri pentru a strânge aceste șuruburi. Nu există niciun risc ca podul să se prăbușească.

@marioangelo512 #duet cu @CostiCosti #viraltiktok #România #podbraila #buleală ♬ sunet original - CostiCosti
viewscnt
Afla mai multe despre
pod braila
cnair